Egy év alatt középfokú francia nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Lehetséges? Jövő nyáron lenne lehetőségem részt venni egy franciaországi programon, ahol a téma nagyon érdekelne, viszont középfokú nyelvvizsga az elvárás.
Franciául soha nem tanultam, alapoktól kellene kezdenem. A nyelvérzékem viszont jó, angolul, spanyol és németül is felsőfokon beszélek, mindegyiket viszonylag könnyen elsajátítottam (viszont nem kellett vele "sietni", így nem tudom, mikor jutottam volna el középfokig).
2014. jún. 4. 08:08
1/3 anonim válasza:
Mivel már tanultál spanyolt, én úgy gondolom, hogy egy év alatt, ha nagyon intenzíven foglalkozol vele, sikerülhet. Vágj bele, sok sikert! :)
2/3 anonim válasza:
Igen, az mindenképp előny, hogy nem lesznek újdonságok pl. bizonyos nyelvtani szerkezetek, de ahogy fentebb írták én is megerősítem, hogy nagyon intenzíven kell vele foglalkozni, a francia mindegyiknél nehezebb nyelv. Nem hiszem, hogy gond lenne ;)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2014. jún. 5. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!