Telc angol középfokú nyelvvizsga, vélemények?
Nagyon sok rosszat olvastam róla,hogy szívatós és hogy sok,kevésbé ismert kifejezéseket tartalmaz,valamint hogy elsőre nem sok embernek sikerül.
Én nyár vége felé szeretnék majd nyelvvizsgázni,a környékünkön Telc,Origó,Pannon vizsgahelyek vannak.
Továbbtanuláshoz kellene a nyelvvizsga,eddig úgy volt,hogy Telcre megyek,csak nagyon elbizonytalanítottak vele..
Én egy éve telceztem elsőre meglett, több ismerősöm csinálta ezt a fajtát és nekik is sikerült.
Igazából a tudásodtól függ, amikor én írtam akkor is voltak olyanok akik nem először jöttek.
Szókincs kell hozzá, de úgy hiszem az minden nyelvvizsgához szükséges. Az pedig könnyen fejleszthető, elég ha a kedvenc sorozatod szinkronos helyett angolra cseréled és elolvasod a napi híreket :) Máris többet tudsz mint azok akik csak a suliban feladott kötelező szójegyzéket magolják.
mindenre fel lehet készülni, csak idő és szorgalom kérdése. Én a TELC mellett voksolok, ezen okok miatt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!