Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A telc angol középfokú nyelvvi...

A telc angol középfokú nyelvvizsga tényleg könnyebb, mint az origo?

Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 19:29
 1/4 anonim válasza:

Nem vagyok egy nagy nyelvvizsgaszakértő,de az origóról eddig jót még nem hallottam.

Nehéz nyelvtani rész...

Soha nem kérnek tőled ilyet az életed hátralevő részében.

Valami olyat keress ami tele van,tényleges tudást mérő feladatokkal(szövegért.,hallás,stb.)

(ezzel nem az mondom természetesen hogy a nyelvtan nem fontos,csak ha nem akarod magad feleslegesen kínozni akkor inkább hagyd)

2014. máj. 14. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Én Origon voltam.

Nem volt annyira rossz.

A teszt sem volt különösebben nehéz.

2014. máj. 14. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Az Origó valóban nehéz, kell hozzá nyelvtan, de én rosszabbra számítottam. És egyébként teljesen hétköznapi témák voltak benne, amit akár a mindennapokban is használhatnék. A telc tényleg könnyebb, de az az igazság, hogy már semmibe veszik. Nagyon rossz nyelvvizsga lett belőle.
2014. máj. 20. 11:54
 4/4 Vas Tímea ***** válasza:

Attól függ, hogy miben vagy jó. Ha nem szeretsz/tudsz fordítani, akkor ne menj origora.

Amúgy én TELC párti vagyok, emiatt:

https://www.youtube.com/watch?v=Z02pesxjt6s

2014. jún. 10. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!