Angol középfokú nyelvvizsga?
Lenne egy pár kérdésem , hogy mennyire nehéz ? Milyenek a feladatok(típusai)? Egy tanfolyamon szeretnék indulni Debrecenbe . Hogyan működik ez?? 10 hétben mit csinálunk ? a legelejétől vesszük az egészet?
Kicsit sok lett a kérdés , bocsánat !
Az hogy milyenek a feladatok meg hasonló az mind attól függ, hogy milyen típusú vizsgát teszel (telc, origo...) először döntsd el, hogy melyiket szeretnéd letenni és utána kimondottan arra a típusra gyakorolj.
Nem nehéz szerintem, legalábbis megcsinálható. A tanfolyamról nem tudok sokat :/ gondolom attól függ hogy mennyire kezdő szintről indulsz, hogy milyen szintűre iratkozol be
Én annó az origót csináltam, bár arra azt mondják az nagyon a nyelvtanra megy rá... Sok osztálytársam a telcet csinálta /azt én nem ismerem annyira, de nem mondták hogy rossz lenne, bár talán gyengébb,nem tudom./ Az origóban van 20 perced egy tesztes feladatra aztán (ha jól emlékszem 3?) órád a többi feladatra fordítrás angolról magyarra- magyarról angolra meg szövegértés és fogalmazás
Most ennyi rémlik, azt hiszem így van
köszönöm a választ !
Hallottam még ez Euroexam-ról , esetleg erről tudsz valamit? :)
Az Origónál már 30 perced van a teszt feladatra és utána van 150 perced a többire: angolról-magyarra fordítás, levél írás, szövegértés.
Kb 1 éve eltörölték a magyarról-angolra fordítást.
Itt megtalálod az infót a vizsgáról.
Márciusban voltam írásbelin először, sikerült is. Most tudtam csak még elmenni szóbelire, ez is az első, még az eredményét nem tudom, de csak pozitív a tapasztalatom! :)
Bátran ajánlom, szerintem ez a legjobb!
a legfontosabb igen, ez.
szerintem tolts le mindkettohoz probafeladatokat, aztan meglatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!