Mennyi idő alatt lehetne megcsinálni az angol középfokú nyelvvizsgát?
Sziasztok!
Annyi röviden a dolog, hogy én már tanultam angolul csak nem fejeztem be viszont most átismételtem a összes nyelvtani anyagot mert újra neki szeretnék állni a középfokú nyelvvizsgának. Az a legnagyobb baj, hogy rendben van az, hogy megvan az elméleti tudásom, de ha egy angolul beszélő emberrel kellene kommunikálni akkor elakadok. :( Leblokkolok... És a vizsgán ugye kellene beszélni is és megérteni is amit hallok. Kérdésem az lenne ,hogy melyik a "legkönnyebb" nyelvvizsga? Illetve mit tanácsolnátok menjek egy intenzív nyelvtanfolyamra vagy magántanárhoz?
Köszönöm a válaszokat!
Az államilag elismer nyelvvizsgák mehézségi szintje közel azonos, hiszen meg kell felelniük a megadott kritériumoknak. Annyi különbség van hogy különböző feladattípusokra fektetik inkább a hangsúlyt, tehát azt válaszd amelyik azokat a feladatokat részesíti előnyben ami neked megfelel. Szóbeli szerintem közel azonos kell hogy legyen. Nekem van BME és Origo nyelvvizsgám is, mindkettőtt bátran tudom ajánlani.
Második kérdésre válaszolva: egyértelműen magántanár ha szóbelj nehézségeid vannak. Az okok szerintem egyértelműek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!