Tudnátok ötleteket írni a nyelv tanuláshoz?
Milyen nyelvre mész? Angol, német, francia? (bár gondolom angol)
Nem kell aggódnod, nem lesz semmi baj. Gondolom heti 15 órátok biztos lesz a nyelvből, szóval elég gyors és intenzív lesz. Az unokatesóm 0.-ban tanult meg anyanyelvi szinten franciául. DE! Ha valamit el akarsz érni, ha te is jól meg akarod tanulni a nyelvet, ahhoz az kell, hogy mindig figyelj, és megtanuld a szavakat, mert hiába fújod kívülről a szabályokat, ha nincs meg a megfelelő szókincsed szart sem ér az egész.
Ezen kívül nézz a nyelven filmeket, sorozatokat, magyar, vagy esetleg angol felirattal (vagy némettel), és egy idő után meg fognak ragadni kifejezések a fejedben, én például az angol szókincsem 80 %-át a kedvenc sorozatomnak köszönhetem. Vagy olvass angolul/németül könyveket, és kiszótárazod amit nem értesz, vagy ha mesekönyvet, vagy képregényt nézel, akkor azt biztos érteni fogod.
Remélem tudtam segíteni, nyugodtan írj priviben ha kíváncsi vagy valamire :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!