SOS! Hol tudok elkezdeni tanulni németül teljesen nulláról, társalgási szintig?
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 15:18
1/13 A kérdező kommentje:
autodidakta módon először is, hanganyaggal?
2014. máj. 15. 15:19
2/13 anonim válasza:
Én kint tanultam meg iskolában ami külön csak külföldieknek van. Ott mi használtunk egy Tell me more nevű programot. A kiejtésben is segít mikrofonon keresztül. Keres rá. Tel me more Germany. De szerintem jobb ha nyelv iskolát keresel, mert ott legalább megtudod kérdezni olyan nyelvtani dolgokat amit nem értesz.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Munka mellett nehéz lenne beiktatni egy nyelviskolát :/
autodidakta módon kellene emiatt, vagy menjek levelezősre?
2014. máj. 16. 16:21
5/13 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem teljesen kezdő vagyok, emiatt kellene egy nagyon jó könyv+cd vagy akármi, mert a semmiből elkezdeni a nehéz.
2014. máj. 16. 16:23
6/13 anonim válasza:
Nagyon sok oldal és online közösség van nyelvtanulóknak. Kezdetnek szerintem bármelyik jó.
Pár tipp:
Nyelvtanhoz:
Oldalak, amelyek teljesen egyedül tanulókra vannak "szabva" kész leckékkel, feladatokkal, hanganyaggal:
vagy
utóbbit akkor javaslom, ha jól tudsz angolul, mivel ezt használja "második nyelvként" és a fordításos feladatoknál angolról németre vagy németről angolra kell fordítanod.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. máj. 17. 12:17
8/13 Szuaszin válasza:
Egyértelmű, ledobatod magadat ejtőernyővel Németország közepén és megpróbálsz haza jönni(gyalog).
9/13 A kérdező kommentje:
hát persze, csakhogy ez nem angol, azt 1000x könnyebb tanulni, még ncore-on is találsz csupa angol nyelvű/feliratú filmet. Német nyelvtan is alig akad..
2014. máj. 21. 10:00
10/13 Gedeon válasza:
At biztos, hogy ígérettel tele van a padlás . . . Szerintem egy magyarnak aki teljesen kezdő legeslegjobb ez: [link] Ez egy olyan találmány, amivel a MÁVSTART is és más szervezetek is 12 hónap alatt meg tudták tanítani pl. a kalauzokat vagy akik külföldre mennek dolgozni angolul és németül. A társalgási szint már egy bő fél év alatt is menne. . . Vizsgázni is lehet, és számomra már önmagában az egy garancia, hogy nem őnáluk kell vizsgáznod, hanem bevállalták, hogy Te bárhol vizsgázhatsz. SŐT ha nem sikerül levizsgáznod, akkor visszafizetik a tanfolyam árát. Részletfizetés is van, a német nyelvre éppen mostanában indul a START Német program. Ha érdekel meg is tudom mutatni interneten át, hogy én magam naponta hogyan használom, hogyan tanulok nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!