Velem van a baj vagy ez normalis? Es ha velem van gond mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
Szoval az van hogy iden kezdtem a gimit es a nulladikot gyurom eppen. Orakon amikor kepleiras van en nekem egyszeruen leblokkol az agyam, a szivem ezerrel ver a gyomrom osszeramdul es meg sem birok mukkanni... probaltam mar magam lenyugtatni de egyszeruen nem megy. Ha meglatom az angol tanaromat elkezdek stresszelni. Attol felek h a nyelvvitsgam sem fog menni pedig rendesen tanulok de beszelni sosem az en mufajom volt plane nem angolul!! Hiaba tudom azokat a szavakat egyszeruen nem birom kifejezni magam es nincs otletem sem mert total leblokkolok. Mar csak egy honap van nyelvvizsgabol es mindenki nyomatja h mennyek. De en van h ugy ketsegbe esem es kiakadok h ora utan a budiban kibogom magam. Nem tudom mit csinaljak vagy lehet e ezzel egyaltalan kezdeni valamit...2014. máj. 3. 22:24
1/1 anonim válasza:
Pánik tünetek. Nem kell feltétlenül elsietni a nyelvvizsgára, ha nem érzed még magad lelkileg készen rá, nem kerget a tanár, később még megérhetsz rá. De amúgy vannak relaxációs technikák, pszichológus tud segíteni, tán még az iskolapszichológus is, vagy valamilyen természetgyógyász, kineziológus, jóga, sport. Vagy egyszerűen kinövöd. Osztálytársaiddal, barátaiddal is gyakorolhatsz, vagy ha hajlandó, és normális, négyszemközt a tanárral. Szóval vagy megszöksz vagy megszoksz, vagyis vagy halogatod még, hátha változol és megjön az önbizalmad, vagy szembemész vele és direkt trenírozod magad, és a jól végzett munka hatására jön meg az önbizalmad, ez a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!