Úgy érzem nagyobb gond is lehet, de nem vagyok benne biztos. Ez a hajhullás mennyire "normális"? Tudtok tanácsokat adni?
23 évesen azt vettem észre, hogy hullik a hajam. Gondoltam elmegyek egy bőrgyógyászhoz, de elég borsos árakkal szembesültem és abban maradtam, hogy ilyen a szervezetem, gondoltam genetika.
A hajhullás nem ritkulást jelent, hanem a fejem egy részén (kb. a forgómnál) elkezdett egy kis lyuk/folt lenni, ez pár hónap alatt elég többszöröse lett. Az a rész ott teljesen kopasz, tehát nem volt átmenet a hullásnál, nem volt ritkulás, hanem egyből kihulltak azon a részen a szálak. A hajam többi részén nem vettem észre ritkulást vagy hajhullást. Néha ez a volt mintha viszketne vagy irritációt érzek ott, de ez másnapra elmúlik általában.
Észrevettem pár hete, hogy a nemi szervem egy kisebb részén szintén nem nő a szőr, a többin normális minden. Viszont ez elég ahhoz, hogy ne tetsszen a dolog és mindenképp elmennék egy bőrgyógyászhoz, kérdésem viszont azokhoz, akik jobban a témában vannak, hogy mennyire lehet ez normális, milyen fajta problémák jöhetnek szóba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!