. Segítség kellene ha lehet normális 18 éves vagyok 2 éve kondizom heti 4-5 alakalom 54kg ról indultam most vagyok 78.6 kg de semmit sem növek 1-2 hónapja mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
tápkieg : gaspari myofusion fehérje
edzés előtti : hot blood 2.0
vitamin :mega daily one
glutamin :gaspari l glutamine
ezeket használom havi szinten..de megálltam a növekedésben
mi lehet gond?
2014. ápr. 27. 13:51
1/9 anonim válasza:
Az étrendedről nem mondtál semmit. Ne helyezz tápkiegeket soha sem az étrend elé. Mellesleg jó volna tudni a testmagasságodat, esetleg a testzsír%-odat is.
2/9 A kérdező kommentje:
reggeli ..natúr joghurt bele zabpehely ..vagy főt tojás mellé fehér sonka
ebéd ..csirkemell rizs zöldség körettel néha pulyka mell is
általában 400gramm csirkemell 600rizs pulykával is ugyan így
vacsora ugyan ez..
főétkezések közti étkezés ..zabpehely müzlik gyümölcsök pár falat hús
testzsír%om 17%
2014. ápr. 27. 14:11
3/9 A kérdező kommentje:
176 magas vagyok
2014. ápr. 27. 14:12
4/9 anonim válasza:
Kevés már a tápanyag, azt vizsgáld át, rendes tömegnövelő étrend kell.
5/9 A kérdező kommentje:
lehetséges , mit ajánlanál?
2014. ápr. 27. 14:16
6/9 anonim válasza:
És meg tudod mondani a makrotápanyagok pontos mennyiségét naponta, amit megeszel? Mert szerintem nem elég, nem tesz eleget a tömegnövelő étrend követelményeinek.
7/9 A kérdező kommentje:
tápkiegészítőkkel együtt össze számolva a fehérje az 190-200gramm
szénhidrát 400-420gramm
zsír 90gramm
2014. ápr. 27. 14:25
8/9 anonim válasza:
Pedig az úgy jó mennyiség. A ch-n vagy zsíron emelj még picit, mert úgy néz ki neked több kalória kell.
9/9 A kérdező kommentje:
megpróbálom de a kérdés az h a tápkieg szénhidrát adagját is növeljem vagy mind2?
2014. ápr. 27. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!