Hogy profitáljak egy idegen nyelvű könyv elolvasásában? Ti hogy szoktátok csinálni? (felsőfokra készülök)
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat, hozzászólásokat2014. ápr. 12. 21:19
1/6 anonim válasza:
Kikeresem az ismeretlen szavakat.
2/6 anonim válasza:
Ja és nem egy könyvből profitálsz, hanem olyan 10 után.
3/6 anonim válasza:
Nekem az segített hogy hangosan olvastam amikor egyedül voltam, sok filmnézéstől tudtam hogyan kéne hallatszania a szavaknak és ha nem úgy mondtam addig ismételtem az adott szót míg nem ment.
Ha ismeretlen szót találsz először próbáld meg kitalálni mielőtt megnézed a szótárban, és olvass minél többet. Kb olyan 1500 elolvasott oldal után gond nélkül meglett felsőfok.
4/6 anonim válasza:
én heti szinten olvasok több ezer oldalt angolul...1500 oldal a kb a Gyűrűk ura...
5/6 anonim válasza:
Az érdekes, mert én magyarul max. 80-100 oldalt tudok elolvasni egy nap (12 óra) alatt.
6/6 anonim válasza:
12 óra alatt 80-100 oldal? akkor én gyorsan olvasok, mert az nekem ha nagyon lassan olvasok is max 1,5 óra...(mondjuk, pl egy szakkönyv lassabban megy, mint egy novella)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!