Milyen könyvet ajánlotok angoltanulásra?
Figyelt kérdés
Van már nyelvvizsgám, de sokat felejtettem. Szeretnék újra elkezdeni angolozni, de az alapoktól. Tehát nyelvtan+témakörök+párbeszéd példák minden. Van valami ilyesmi könyv amiben így átfogóan minden benne van? Nyilván most nem általános iskolás gyerekkönyvekre gondolok.2013. nov. 7. 18:01
1/2 2300 válasza:
Szia! Én most csinálom a felsőfokú nyelvvizsgát, ezért biztosra tudok mondani neked jó könyveket!
Hihetetlenül ajánlom a cambridge-i vagy oxfordi könyveket!! A legjobbak! Nagyon jól vannak összeállítva! Interaktív, színes!
A cambridge-i könyvekkel az a probléma, hogy nagyon drágák. Egy tankönyvért 6000 forintot is elkérenk és még meg kell venni 10.000 ft-ért a cd-t. Ha anyagilag megteheted akkor ajánlom ezt a típust. Egyébként brutális mennyiségű könyv van a Cambridgen belül. A Kálvin-tértől nem messze van egy angol bolt, ahol az eladók tuddnak segíteni, hogy melyiket válaszd.
Ha nem Cambridge, akkor név szerint én ezekből tanultam és egy év alatt meg lett a nyelvvizsgám.
Enterprise, Opportunity = Nagyon jó könyvek!!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. nov. 12. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!