Kortárs próát csak felsőfokon kell érteni?
Figyelt kérdés
azt írj,hogy középfokon,de egy középfokú tuti nem tudja elolvasni.2014. márc. 24. 09:12
1/4 anonim válasza:
Semmilyen szinten nem kell érteni a "próát".
"azt írj,hogy középfokon"
'középfokon' -> tessék, leírtam.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2014. márc. 24. 09:25
3/4 anonim válasza:
Nyelvvizsga? Melyik? Milyen nyelvből? Mit értesz kortárs próza alatt? Pillanatnyilag ugyanis nem tudom eldönteni, hogy magyarból akarsz-e vizsgázni (mert nem tűnsz anyanyelvűnek a fogalmazásod alapján), vagy valamilyen más nyelvből.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, milyen nyelvről van szó, én középszinten vagyok angolból, és gond nélkül olvasok kortárs műveket, sőt, néhány rövidebb klasszikust is, szerintem teljesíthető feladat lenne egy középfokú nyelvvizsgán. De ahol én voltam, nem kérték, csak rövid, ismeretterjesztő jellegű cikkek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!