Hogyan álljak neki?

Figyelt kérdés
Áprilisban tennék egy középfokú nyelvvizsgát, de nem tudom, hogy a készülésnek hogy álljak neki. Tavaly érettségiztem, 82%-os lett a középszintű, arra nem készültem semmi, mert igazából a neten tanultam meg angolul nagyjából( sorozatok, filmek stb.. persze nyelvtan része az suli:D), szóval ugye ez nehezebb mint az érettségi és készülni kéne rá, de hogy álljak neki, kezdjem az elejétől átismételni a nyelvtan részét, utána pedig oldjak meg feladatokat?

2014. márc. 17. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:

A három legfontosabb dolog, ami a nyelvvizsgához alap: nyelvtan, szótárazás, gyakorlás.

És szerintem párhuzamosan csináld őket. Pl. felosztod a nyelvtant napi adagokra, egy nap megtanulsz 20 szót, megcsinálsz 1 feladatsort és angolul hallgatsz híreket, zenéket, filmeket (és megpróbálod megérteni). Ez így jó lesz :-)

2014. márc. 18. 16:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Mosta napokba átnézem a nyelvtant, utána gyakorlok, meg majd írok szavakat, filmeket, sorozatokat napi szinten nézek, mind angolul
2014. márc. 18. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!