Én nagyon szívesen meg tanulnék japánul, oroszul, spanyolul, lengyelül, törökül, habár az angol nem nagyon megy, én szívesen meg tanulnám az alábbi nyelveket, csak nem tudom hogyan álljak neki, mi módon, ötletek?
egyszerre csak egynek, tanárral suliban legalább az alapokat
vagy egyedül kimész az adott nyelvterületre fél évre...
töltsd lea rosetta stone programot torrentről, abban van minden, beszéd, írás, nyelvtan stb., és bármilyen nyelvet rá tudsz tenni.
plusz filmnézés az adott nyelven, először felirattal, másodszor anélkül, csak hallgatva pl házimunka stb közben.
A motiváció valóban nagyon fontos, de a nyelvérzék hiányát nem tölti ki. Ha valakinek az angol sem megy, akkor a japán sem fog valószínűleg. Ezt nem bántásból írom, csak segíteni szeretnék.
A japán állítólag a legnehezebb kategóriában van. Az orosz elég nehéz, számomra nehezebb, mint pl. a német. A spanyol, úgy tudom, kb. az angol kategóriája. A lengyel nehezebb, mint az orosz (rengeteg kiejthetetlen hang van benne) a török a magyarhoz hasonlít, állítólag magyaroknak egész könnyű. De 5 nyelvet nagyon nehéz lesz (jól) megtanulnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!