Hogy mondják angolul?
Figyelt kérdés
'nem ismered a démoni énem'2014. márc. 2. 18:51
1/12 anonim válasza:
you dont know the demon in me or you dont know the demonic me. költőibb nem jutott eszembe.:/
2/12 anonim válasza:
you do not know the demonic myself
4/12 anonim válasza:
Szerintem ez a legjobb:
You don't know the demonic myself.
5/12 anonim válasza:
szerintem ami myself-re végződik az helytelen. Szóval szerintem max: You don't know the demonic me. (ahogy első írta) Bár amúgy egyik változatot sem hallottam még. Talán inkább valami olyasmi, hogy: You don't know the demon inside of me.
6/12 anonim válasza:
Hát pedig a myself, az ugye a saját magam/önmagam. Szóval szerintem ezzel is helyes lehet.
7/12 anonim válasza:
Igen saját magam/önmagam.
Szerintem arra gondolj, hogy alapból:
You don't know me.
Ha azt akarod mondani, hogy ez egy új énem.
It's a new me.
Csak melléknevekkel vannak kibővítve.
You don't know the wild me. stb
myself nem megy be sehogy.
8/12 anonim válasza:
Ja és myself-et kb csak akkor tudsz használni, ha saját magad beszélsz önmagadról, nem valaki más.
I like myself.
You like me.
9/12 anonim válasza:
Hát igen, igazad van.:) Én viszont abból indultam ki, hogy:
You don't know ME. - Nem ismersz ENGEM. Itt eleve nem lehetne myself, mert nem azt mondod, hogy nem ismersz önmagam.
You don't know the demonic MYSELF. - Nem ismered a démoni énem (amit mondhatsz úgy is, hogy a démoni ÖNMAGAM).
10/12 anonim válasza:
Hát én nagyon sokat foglalkozok az angol nyelvvel de nem vagyok perfekt. Ha valamiben nem vagyok biztos, általában rákérdezek a barátoknál, így mégis első kézből anyanyelvűektől kap választ az ember. Esetleg beírom, hogy mit mondtak rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!