Ideiglenes sorrenden 135. vagyok . Van esélyem bekerülni?
Melyik tagozatra vették fel a barátnőd?
És hányadik lett?
30-30 ember vettek fel hozzánk, 9. évfolyamot és 0. évfolyamot is indítottak, így colt 2 osztály (60 diák)
Én a 17. voltam az ideiglenesen, elsőnek jelöltem és fel is vettek. Aztán volt kavarodás még, időközben 1-2 emberke rájött, hogy mégsem 0.-ba szeretne menni, aztán volt aki inkább oda akart átmenni, szóval beiratkozásnál volt egy kis igazgatói engedélyes módosulás, így végül 35-en kezdtünk, félévkor elmentek egy páran, meg jöttek is... tiszta átjáróház voltunk :D aztán véglegesült és állandósult a 32-es létszám...
Más intézményekben 100 körüli helyen voltam, de oda 2. vagy 3. helyen adtam csak be a jelentkezésem, ezzel sorolódtam hátra.
Nem valószínű, hogy ennyien máshova fognak menni, ahányan előttetek vannak, szóval ne nagyon reménykedj.
Pótfelvételi vagy félévkor átjelentkezés még megoldás lehet ha mindenképp oda akarsz menni.
(rosszak a jegyeid v elrontottad a felvételit?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!