Balatonalmádi Magyar-Angol Kéttnnyelvű rangsora szerint 151. helyen állok. Ideiglenes rangsor. De akkor is szerintetek van esélyem? Vagy van valaki aki oda jár?
4. Válaszoló!
Hogy érted hogy mindenkit felvesznek? Van akinek 90 pontja van, és 30 helyre áll a bejutástól! Színvonalas iskola, szinte csak a kitűnőket, és a hibátlan felvételizőket veszik fel!
Kérdező, nagyon szorítok neked! Én 51. helyen állok a 17-ből a Lóczyban. Nem hiszem, hogy felvesznek, de reménykedek! :) Írjátok ha biztosat már biztosat tudtok! :))
Nekem 125/95.5 pontom lett. Maga az igazgatónő mondta, amikor mentem az eredményért, hogy ne izguljak miatta, mert elég esélyes hogy felvesznek.
Erre csak 138. lettem a listán... Azt hittem sokkot kapok. :(
Egyszer betelefonáltunk, és azt mondták, hogy az utóbbi években ennyi ponttal simán lettem volna körülbelül 80. a ranglistán, azét mondhatták, hogy ne izguljak. So, idén az összes okostojás ide jelentkezett. Vagy nemtudommivan. De ha nem vesznek fel, bevonulok egy apácazárdába bánatomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!