Ideiglenes sorrenden 135. vagyok . Van esélyem bekerülni?
Figyelt kérdés
Vagy felejtsem el? És barátnőmnek? Ő kereken 100.Ti hanyadikok voltatok az ideiglenesen?Bekerültetek aztán? :)2014. márc. 1. 17:44
11/33 anonim válasza:
Attol is fugg milyen szak. Humanrol tobben szoktak kiesni, es akkor a baratnodnek van eselye. De neked nem hiszem :/
12/33 A kérdező kommentje:
Hát én most itt számolgattam,tudok kapásból 15 embert (volt osztálytárs,mostani)akik nem elsőnek jelölték meg.Meg itt a humán nem is volt ennyire népszerű..mindig egy másik szakot sztároltak..oda megy még előttem vagy 30 ember..meg még egy másik iskola...azt is nagyon sztárolják..sztem oda is mennek 25en kb..aztán még van másik 5 osztály is a suliba..szval..reménykedek..://
2014. márc. 2. 07:11
13/33 A kérdező kommentje:
Egyébként humán,igen.:)
2014. márc. 2. 07:14
14/33 anonim válasza:
Van rajtuk kívül is több száz ember, aki megjelölte, én a helyeben inkább nem reménykednék, barátnődnek még talán van esélye.
15/33 A kérdező kommentje:
Amit itt összeadtam neked az 75 ember.Összesen 173an jelölték meg.Nincsen még több száz ember.Száz ember van csak.Egyébként tavaly az utolsó ember 121.volt,őt 4.00 es átlaggal vették fel.Én 4.45 vagyok.:D És így vagyok 138...:/
2014. márc. 2. 08:26
16/33 anonim válasza:
ÍJ. Kár ennyire ráparáznod, gondolom a többi gimi se valami utolsó szar, amit megjelöltél, nem ezen fog az életed múlni, hidd el.
17/33 A kérdező kommentje:
Hát nem,de én mindenképp a humánra akarok.mennii..
2014. márc. 2. 13:12
18/33 anonim válasza:
De tavaly valószínűleg kevesebben jelentkeztek oda,
azért tudták felvenni a nem olyen jó átlagúakat
Meg amíg nem tudod pontosan, hányan jelölték be elsőnek, addig csak találgatni lehet
19/33 A kérdező kommentje:
Igen.Majd megírom,hogy mi lett.Szurkoljatok!;))
2014. márc. 2. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!