Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha elvégzem a Duolingo összes...

Ha elvégzem a Duolingo összes leckéjét, milyen szinten fogok állni?

Figyelt kérdés
Németet tanulok vele, amikor elkezdtem, jó erős alapfokon voltam. Ha az összes leckét teljesítem, akkor eljuthatok a középfok közelébe? (Persze nemcsak ezzel tanulok, vannak más módok is, de itt most konkrétan a nyelvtani, szókincsbeli ismeretekre gondoltam, mert a program főként ezt biztosítja.)
2014. febr. 18. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
9%
Felsőfokot fogsz vele elérni! :)
2014. febr. 19. 17:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem.
2014. febr. 21. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Elvileg elégnek kell lennie a középfokhoz, de gyakorlatilag a talpraesettségeden és kreativitásodon is múlik.

Láttam már megbukni olyan embert aki kívülről fújta a nyelvkönyvet de megbukott mert 1-2 ismeretlen szó láttán teljesen bepánikolt és láttam olyat is akinek nyelvtantudás alapján középfokon is meg kellett volna buknia de már a felsőfokúja is megvolt.

Az teljesen mindegy hogy mit tudsz, az a lényeg hogy az ismeretlen dolgokat hogyan tudod kezelni.

De ha a németet tanulod gondolom angolból már elég jó szinten állsz és tudod hogy kell tanulni, tehát szerintem neked sikerülne a német középfok.

2014. febr. 22. 09:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszönöm.
2014. febr. 22. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Az is kérdés, hogy mit értesz az alatt, hogy "elvégzem a Duolingo összes leckéjét". Ha egyszer átfutsz rajtuk azzal még alig tanulsz valamit. Ha folyamatosan, rendszeresen gyakorolsz, hogy mindig arany színű legyen az összes lecke na akkor az már valami. :)

Illetve csináld meg a Duolingon a tesztet időnként. Ha 5/5-re sikerül vagy legalábbis majdnem akkor szerintem a középfoknak is bátran nekiszaladhatsz. Lehet előbb is. :) De amíg nincs 5/5 addig tuti, hogy van még mit tanulnod, gyakorolnod a Duolingóval is.

2014. jún. 22. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!