Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » ELTE szlavisztikán, van olyan...

ELTE szlavisztikán, van olyan hogy anyanyelvű tanár tart órát, és még nem tudja a társaság az adott nyelvet, akkor angolul magyaráz, vagy minden esetben olyan tanít, aki beszél magyarul is?

Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudnak természetesen magyarul is, olyan én még nem láttam pl: hogy ELTE-BTK Szlavisztika (orosz) (orosz nyelven) se olyat hogy angol nyelven, teljesen az alapoktól indultok, de viszonylag gyors tempóban.
2014. febr. 17. 14:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Azert merult fel bennem a kerdes,mert olvastam olyat h skandinavisztikan van olyan,h angolul van megtartva az ora mivel a norveghoz meg nem eleg fejlettek a hallgatok,h ugy elmagyarazza a nyelvtani reszt, de a tanar meg egy mukkot nem tud magyarul..
2014. febr. 17. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, egyébként vannak alapjaid?
2014. febr. 17. 19:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Csehre akarok menni,de egy betut nem tudok csehul.
2014. febr. 17. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha csehre akarsz menni, akkor addig még van rá időd, hogy legalább egy betűt megtanulj. Ilyenkor azt érdemes tenni, hogy érettségi után nekiülsz a nyelvnek, és mire odakerülsz, valamit már konyítasz hozzá.
2014. febr. 20. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!