Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsgázás? Nem értem,...

Nyelvvizsgázás? Nem értem, valaki segítene?

Figyelt kérdés

Üdv, jövőre érettségi9zem, még nem tudom hova mennék tovább, de az tuti, hogy kell angol nyelvvizsga,

de halvány lila gőzöm sincs, hogy az milyen, hol kell, mennyibe kerül, az interneten nekem minden kínaiul van, tehát azért kérlek meg titeket, hogy segítsetek!

angolból érettségizem, azt tudom, de mikor kell jelentkezni? meg egyebek?

2014. febr. 16. 20:26
 1/5 anonim válasza:
Szia! Ha esetleg van lehetőséged, hogy angolból emelt szintű érettségire felkészülj, tedd azt, az egy középfokú C nyelvvizsgával egyenértékű.
2014. febr. 16. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Jársz belőle faktra?
2014. febr. 16. 20:56
 3/5 A kérdező kommentje:

nem járok faktra (nálunk nincs)

és ha valahol nyelvvizsgát kérnek, akkor az emelt szintű érettségi is számít? vagy ez csak extra érdekesség volt?

2014. febr. 16. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Kicsit hihetetlen a kérdésed, ennyire nem szoktak a 11.-esek tájékozatlanok lenni. Például a tanárok is adnak felvilágosítást, tőlük is kérdezhetted volna. Vagy azon osztálytársaidtól, akiknek már van nyelvvizsgájuk. Az emelt szintű érettségi középfokú (B2) nyelvvizsgát ér, fordítva ez nem működik. Az érettségire jelentkezés februárban van, nyelvvizsgára meg végignézed a kínálatot a nyak.hu-n és évente többször is van időpont. Kb 25-30 ezer Ft, az emelt érettségi ingyenes, de az valamivel nehezebb.
2014. febr. 16. 21:33
 5/5 A kérdező kommentje:
a kissé sértő előhangtól eltekintve köszönöm a válaszodat!
2014. febr. 16. 22:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!