Hogy tanuljam meg a német tételeket?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Abban kene a segitsegetek hogy aki mar szobelizet/nyelv vizsgazot hogyan tanulta meg a teteleket. Marciusban lesz nekem nyelv vizsgam es szobelizni is megyek az egyik gimibe nemetul (B1-es szinten) Eleg sok tetel van ed mar parat tudok is de azok nagyon egyszeruek. Itt szenvedek konkretan ezzel a tetelel mar vagy lassan 1 oraja de egyszeruen nem megy sehogysem a fejembe. Ez most az egezseges taplalkozas/taolalkozas. Tisztaban vagyok vele hogy ezt nem magolni kell de azert nem vagyok olyan szinten hogy csak ugy elmondjam. Oszinten engem a szobeli annyira nem izgat nyilvan jo lenne es sokat keszulok ra meg minden de nekem sokkal fontosabb a szobeli majd a gimiben mivel nagyon szeretnek oda bekerulni. Kb olyan 80 szazalekos szobelit kell ott produkaljak vagy kevesebb pontosab nyilvan nemtudom. Ugy hogy aki mar ilyen helyzetben volt mint en kerlek segitsen hogyan a legjobb ezeket megtanulni. Elore koszonom a valaszaitokat. Elore szolok utalkozo kommentekre nincs szuksegem.tegnap 11:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!