Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tanuljak franciát?

Hogyan tanuljak franciát?

Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni franciául. Tudtok valami online tanfolyamot amivel könnyen-gyorsan lehet megtanulni legalább az alapokat? :)

2014. febr. 14. 17:48
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%

Www.kreativnyelvtanulas.hu

Nem online, de jó. (Lehet, h le lehet tölteni)

2014. febr. 14. 18:00
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia, én megnézem ezt a linket amit adtál, azt olvastam hogy fizetős. De honnan tudnám előre azt, hogy valóban nem csak ! franciául, hanem magyarul is mondja?

Ez lutri, nem kevés összeg amit kér ezen a linken.

www.kreatív nyelvtanulás.hu

Én is szeretném, nagyon szeretném!!! megtanulni a francia beszédet.

Bárki, bármit mond, első a beszéd elsajátítása, utána az írás, olvasás, főleg azért teszek nagy hangsúly arra, hogy beszélni volna jó, ideális, mert egy csomó szót ír a francia, de annak csak a töredékét ejti ki.

Ha volna, ha lenne valami, jó, jobb segítséged, örömmel olvasnám.

2014. febr. 15. 16:27
 3/14 anonim válasza:

Gondolom, meg lehet kérdezni, h magyarul is kiejtik-e a szot a cd-n.

Én ezt ezer éve megrendeltem a tesòmnak (az angolt), meg volt egy könyvbemutatójuk a városunkban, ahol személyesen elmagyarázták a lényegét.

Pont a beszéd a lényeg szerintük is! Ezért az ìrott anyagbòl is folyamatosan hangosan kell tanulni.

Ha elolvasod a honlapot, abban is benne van a lényeg. Sajnos ìgy nem tudom ìrásban elmagyarázni. Szerintem nagyon jò, ha nekem valaha nyelvet kellene még tanulnom, biztos hogy ezt használnám, nagyon jò a mòdszer.

Úgy emlékszem, a cd-n először elmondják magyarul, utána egy kis szünet, h te is elmondd, utána mondják idegen nyelven. Az a cél, h 1 másodpercen belül tuudjuk mondani a szavakat, mondatokat a könyvnél is, mert a szerző szerint ez jelenti a nywlvtudast. Szóval a könyvet is hangosan kell mondani, és addig kell gyakorolni, amìg ilyen gyors nem leszel, az azt jelenti, h már tudod.

Az ìrás ehhez képest kevésbé fontos.

2014. febr. 15. 22:14
 4/14 anonim ***** válasza:

Én internetes oladalakat tudok neked küldeni.Talán tanfolyamot is.

[link]

Szerintem ez is elég jó,az alapok rajta vannak.

[link]

[link]

Itt naponta új szavak vannak.

[link]

Most 2 idegen nyelvű(angol+francia):

[link]

[link]

ha tudsz angolul,szerintem a BBC-s is jó lesz.Én már próbáltam.

A francia talán annyival nehezebb,hogy mivel még alapjában véve nem tudsz franciául,lehet nehezebb rajta kiigazodnod.Mondjuk éppen rá lehet jönni arra is.

Sok sikert :)

2014. febr. 17. 15:12
 5/14 anonim ***** válasza:
duolingo!! :D nekem bejön
2014. febr. 17. 21:29
 6/14 anonim ***** válasza:

Ez valóban nagyon jó! duolingo :) Kétnyelvű, sajnos magyar nyelven nincs, csak más idegen nyelveken.

Én a francia angolra regiztem. Egy szót sem tudok angolul, de nem baj, a Google fordító segítségére támaszkodom. Ez így is jó, mert az angolt is meglehet tanulni, azt írásban, az angolt szavakat nem mondja hangosan csak a franciát.

Van egy mikrofon hangosan mondja a francia szavakat, ez szuper jó.Teszteket is ad.

Ha érdekel jelentkezz be a mail címeddel, és jelszavaddal, azután tudod párosítani a nyelveket.

[link]

Próbáld ki, érdemes !!!

2014. febr. 18. 17:56
 7/14 anonim ***** válasza:

Ez is nagyon jó, főleg a kezdőknek. :)

Ez még mondatokat is ír, ragozást, és sok jó dolgot, jó tanácsok vannak itt. /sajnos mondani, nem mondja, hogyan kell a szavakat, a mondatokat kiejteni.:(

nyelvoktatok.hu

tanulj nyelveket!

[link]

Katt a Tananyag, ingyenes részre. A kezdőtől a haladóig ad sok segítséget.

Remélem tudtam segíteni.

Jó tanulást !!!

2014. febr. 18. 18:01
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm szépen:) Kipróbálom azokat amiket írtatok.. aztán elleszek valahogy:))
2014. febr. 24. 21:51
 9/14 anonim ***** válasza:

Voá, regiztem ide, és egy csomó tesztet ad amit ki kell tölteni. pontok helyett a megfelelő szóval, szavakkal kell kitölteni, lehet ellenőrizni, hogy jól írtad-e a hiányzó szavakat.

sajna én sok helyen nem a megfelelőt írtam, de nem probléma, mert ha rossz a válasz, jól, helyesen fogja kiadni a mondatok értelmét, leírom a megfelelő szavakat, és ismét nekirugaszkodok, hogy élményben, vállveregetésben : )) legyen részem.

[link]

2014. febr. 25. 12:16
 10/14 anonim ***** válasza:

Itt pedig már az 5-dik leckét is megírtam. az összes szívet megnyertem. :o)

Nagyon jó, szinte játszva lehet tanulni, minden este vagy 2 órán keresztül itt vagyok, addig gyakorolom az adott leckét ameddig tökéletes nem lesz. Kell az összes piros szív, azután kapok egy szép érmét, ez jelzi az angol és a francia zászlót,ami azt jelenti hogy már alakul a két nyelv tudásom. és mailben is megkapom az elismerést. Szuper jó. Kár hogy nincsen magyar francia párosítás, v. francia magyar párosítás.

[link]

2014. febr. 25. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!