ECL angol C1 írásbeli vizsga tényleg ilyen könnyű?
Figyelt kérdés
1 bő éve tettem le a B2-t, azóta gyúrok a C1-re, és most eljött az idő hogy konkrét nyelvvizsga gyakorlólapokat töltsek ki. Kipróbáltam a City and Guilts-et, Euro-t meg az ECL-t és az előbbi kettőhöz képest az ECL feltűnően könnyű volt, sokkal kevesebb ismeretlen szóval, ki is javította már a tanárom, 82% lett összesen. Ez élesben is ilyesmi nehézségű? Vagy mint hogy minden nyelvvizsgának megvan a nehézsége, ennek az lenne hogy 2x300 szót kell írni nem csak 200-at? Aki volt már ilyen nyelvvizsgán megköszönném ha mesélne mit tapasztalt! :)2014. febr. 5. 17:42
1/4 anonim válasza:
Általában a nyelvvizsgára felkészítő kiadványokban nehezebbek a feladatok, mint magán a vizsgán.
2/4 anonim válasza:
A felkészítőfeladatok pontozása teljesen más, az írásbeli vizsgán a szókincset is nézik a fogalmazás résznél, a feladat pontozás meg teljesen más. Az ECL vizsgákon én úgy tudom hogy 250 szó kell, én letettem a középfokút tavaly, akkor még 250 szó kellett, de lehet hogy felsőfokún emelik kicsivel de én erről nem hallottam, mindenesetre az ECL-t tartom a legjobbnak, sokan dicsérik, egész könnyű is.
3/4 A kérdező kommentje:
Már így utólag, eredményt is tudva mondhatom hogy nem csalódtam az ECL-ben, 77%-os lett az írásbelim. Gyakorlatilag minden tekintetben pont olyan volt mint a gyakorlófeladatokban, elsőre simán ment szerencsére. :)
2014. jún. 9. 23:22
4/4 A kérdező kommentje:
Amúgy 300 szó kell már nem 250
2014. jún. 9. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!