Német, Francia, vagy Spanyol?
Sziasztok! Felszolgálónak/mixernek készülök, és azt tervezem hogy külföldön fogok dolgozni. Elsőként Londonban szeretnék elhelyezkedni 2-3 évig. Később viszont más helyekre is elszeretnék jutni: Európa más országaiba, de Amerika is tervben van. Amíg itthon vagyok, elszeretnék végezni egy nyelv tanfolyamot, az angol mellett. Ti melyiket ajánljátok?
-A német, az európai országokban való elhelyezkedést segítené - viszont úgy tudom nehéz, és a kiejtés sem valami könnyű.
-A francia a vendéglátás nyelve, mondják sokan. Viszonylag könnyű, és az alapokat tudom, így könnyű dolgom lenne. Viszont szóbeli megértése nehéz, a franciák nagyon hadarnak, és lehet más nyelvvel többet érek.
-A spanyol elvileg könnyű, kiejtésileg is (ha a másik kettőt nézzük). Amerikában jól jöhet a tudás, de Európában lehet mással járnék jobban.
Mi a véleményetek? A válaszokat előre is köszönöm! :)
Ha Angliába mész, akkor elsősorban az angold tanuld meg. A német nyelv bisztosan nehéez, de természetesen erre is szükséges lesz, ha Németországban akarsz dolgozni.
A többi országról sajnos nem tudok tájékosztatást adni, mivel német vagyok, és Németországban élek.
Sok sikert kívánok! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!