Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érettségin túl levők! Hogy...

Érettségin túl levők! Hogy készültetek az írásbeli érettségire? A szóbelire könnyü, megtanulnom a tételeket. Na de az írásbelire? Egyáltalán lehet valahogy készülni?

Figyelt kérdés
arra is kiváncsi lennék hogy sikerültek a vizsgák. nekem már csak magyarból, töriből, és matekból kell érettségiznem.
2010. ápr. 19. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

én most fogok érettségizni matekból úgy készülök hogy megoldottam egy csomó érettségi feladatsort amit meg nem tudtam megoldani azt átnéztem matektanárral.

töri írásbeli könnyű amiket feladtak töri szóbelire tételeknek azt tanuld meg mert írásbelin az esszéknél hasznát veszed.

magyar írásbeli az az egyetlen amit leszarok :D szövegértelmezést tudom novella elemzésnél csak a elemzési pontokat kell tudjad (hely idő, szereplők stb) + irodalom asztalt is használhatsz

2010. ápr. 19. 17:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Magyar: Sehogy. Utolsó hónapban a tanár adott néha szövegértési feladatot, amit leosztályzott, meg év közben íratott érvelő fogalmazásokat...Hozzáteszem, nagyon rendes tanárom volt:D

Töri: Átolvastam a négy tankönyvből azokat a részeket, amik benne vannak a követelményrendszerben. Ami "esszégyanús" volt, azokat alaposabban átnéztem.

Német: A tanár az utolsó kb. két hónapban folyamatosan érettségi feladatokat íratott velünk, nyelvvizsgám is volt már, szóval többet nem nagyon készültem.

Matek: Órán megcsináltuk az összes addigi feladatsort, ennyi elég volt.

Fizika: Faktos voltam, elvileg emelt szintre készültünk, szóval sok gond nem volt vele. De az összefoglaló Mozaikos könyvből megcsináltam a leckék végén lévő, feladatokat + az összes addigi középszintű feladatsort.

Emelt biosz: Faktos voltam + rengeteget olvastam, mert nagyon érdekelt:D + előző évek feladatsorai....

Külön nem írom le, mi hány %-os lett, de az átlag 95 lett.

2010. ápr. 19. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!