Hogyan készültetek emelt biológia érettségire?
Van esetleg valami netes anyagotok? Milyen könyvekből? És legfőképpen mennyit,és egyedül, vagy tanárral? Most akarok májusba érettségizni de még semmi tudásom nincs és elég lájtos a színvonal is. Sikerülhet? Milyen szóbeli tételt húztatok? Légyszives segítsetek nekem... :S
Köszi. 18/L
én most vagyok 11.-es, én is emeltet akarok majd tenni.
A kémia faktos tanár(bioszt is tanít) azt mondta, hogy elvileg a kémiát könnyebb megcsinálni, mint a bioszt, mert nagyon összetett, több az anyag, és 12.-ig megy, vagyis párhuzamosan kell folyamatosan tanulni a faktos anyagot és a z órai anyagot. De szeritne egyáltalán nem lehetetlen. Csak rengeteget kell tanulni. Szerintem nézegesd az elműlt évek érettségi feladatsorait, hogy nagyjából tisztában légy a feladattípusokkal.
Faktra jártam, különtanárhoz nem. Otthon csomót olvastam az anyagot, mert érdekelt:)
Érettségi előtt megcsináltam az előző évek feladatsorait, plusz volt néhány tesztkönyvem is.
Neten is lehet tök jó oldalakat találni. PL:
Szóbelire pedig Sebőkné Orosz Katalin: Biológia 3 (esszé típusú blablabla...) könyvéből tanultam.
95%-os lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!