Kéne angol és szlovák (alapfok, középfok, felsőfok) nyelvvizsga könyveknek a neve és hogy hol vehető meg, amik tényleg jók és beváltak (?! )
Én ebből tanulok:
Tavaly vettem a német amazonon (akkoriban ott is laktam) úgy 30 €-ért, hanganyag nélkül. Kezdő szint, 15-20 lecke van benne, én az ötödiknél tartok. Elég jó, de elnaggyázza a nyelvtan egyes részeit, mint pl. a főnévragozást.
Kiegészítésnek ott van ez:
Előnye, hogy ingyenes, viszont a 3. leckénél az nekem már nagyon mélyvíz érzésem volt tőle, nem is haladok vele semmit már egy jó ideje. Valahogy az az érzésem, hogy a feladatok megoldásához nem elég az az információ, amit az egyes leckékben leír előtte.
Van mégy egy magyar nyelvű szlovák nyelvkönyvem. Elég régi, a 80-as évekből származhat. Apa a gyárban dolgozik, anya a TSZ-ben, ilyen szintű szövegek vannak benne. Budapesten kis utánajárással megszerezhető, ha érdekel majd megírom a pontos címét/számát.
Angol nyelvkönyvből annyi van, mint égen a csillag. Nem is értem, hogy mire vagy kíváncsi ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!