A CPE mennyivel nehezebb, mint a CAE?
Figyelt kérdés
Szeretnék felsőfokú nyelvvizsgát tenni, de nem tudom, hogy így szintben mennyivel lenne behezebb a CPE.2014. jan. 31. 14:09
1/5 anonim válasza:
Régi a kérdés de azért hátha valakinek a közeljövőben segíteni fog.:) A CAE C1 szintnek felel meg, csakúgy mint a CPE, csakhogy az speciálisabb. Tehát úgy is mondhatnám, hogy szakmai nyelvvizsga. Üdv mindenkinek!
2/5 anonim válasza:
Ez elég hülyén hangzott. A CPE az nem C1, hanem C2.
3/5 anonim válasza:
3 év elteltével visszaolvasva a válaszom elég nagy hülyeséget írtam. :)
A CAE az tényleg C1 szint, míg a CPE C2-nek felel meg. Ezt leginkább külföldön értékelik, itthon nem elterjedt. A CPE egyáltalán nem szakmai nyelvvizsga, leginkább az anyanyelvi szintet közelíti meg.
4/5 anonim válasza:
Ez igen. Te vagy az első ember itt 10 éve, aki önkritikát gyakorol...
5/5 anonim válasza:
Akkor azt hiszem ezt bóknak vehetem!🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!