Mennyivel nehezebb az emelt angol érettségi a középszintűnél?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert most csináltam egy előrehozott középszintű angolt (májusban lett volna, tehát csak egy fél évvel hoztam előre) és egész jó lett az írásbeli (még csak az volt) 93% lett. Érdemes lehet megpróbálni az emeltet vagy túl nagy a különbség a kettő között? (nyelvvizsgám már van elég régen)2013. nov. 6. 23:53
2/7 A kérdező kommentje:
hogy-hogy?
2013. nov. 7. 01:43
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Nehezebb, de nem sokkal. Én nyáron készültem rá egyedül, középszintűm: 89%, most az emelt :85%
6/7 anonim válasza:
érettségi előtt pár hónappal döntöttem el hogy angol emelteem. Sokkal nehezebb volt mint a középszintű. A szóbeli annyira nem is, mert nagyon jól beszélek angolul, de írásban pocsék vagyok, azzal rengeteget szenvedtem. 80% lett
7/7 anonim válasza:
közép nyelvvizsga= emelt érettségi
pontosabban az emelt érettségi ad nyelvvizsgát
de az emelt szóbeli szerintem nehezebb mert bármiről kérdezhetnek és 10 percet kell beszélni, az írásbeli az nagyjából egy szinten van a nyelvvizsgával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!