Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan érdemes angolt tanulni?

Hogyan érdemes angolt tanulni?

Figyelt kérdés
(könyvből cd-vel,filmet nézni, olvasni)(online nem akarok mert fizetni kell és én nem fogok mert net nélkül ingyen is tudok tanulni hatékonyan de ami meg ingyenes az meg teljes mérték ben megbízhahtatlan (nem megfelelő szavak vannak benne, rossz a fordítés és még reggelig folytathatnám))

2014. febr. 1. 17:31
 1/2 anonim válasza:

Kinek milyen nyelv tanulási technika jön be. :)

Pl: Nekem az vált be a legjobban, hogy online néztem angolul magyar felirattal sorozatokat, onnan meg tudsz tanulni egy-egy kifejezést, illetve pár nyelvtani résznél is segít. Egy idő után rád ragad egy-egy szó, esetleg mondat. Ha pedig elég jónak érzed magad egy idő után nézheted angolul angol felirattal, hogy a kiejtést illetve a leírását is megjegyezd. :)

A bátyám is így tanulta meg a legtöbbet és most a Debreceni Egyetemnél emelt fokú angolra jár.

Minden esetre sok sikert kívánok.

2014. febr. 2. 18:25
 2/2 anonim ***** válasza:

A legfontosabb mindig kimarad: Szeretni kell a nyelvet!

Ha nem érdekel, és csak erőlteted a nyelvtanulást, abból csak lassú haladás lesz.

A személyes tapasztalatom :

Olvasni angolul, regényt, híreket, mindegy csak olvasni a tanult nyelven. Hanganyagokat hallgatni, rádióműsorokat, podcastokat, ismerkedni külföldiekkel, a chaten,sok emailt küldeni nekik. és Ismételni!!!!

2014. febr. 24. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!