Lenne ötletetek, illetve tanácsotok hogyan tudnám az angol igeidőket jobban elsajátítani?
Figyelt kérdés
Érettségi közelben vagyok, és sajnos az angol igeidők világában nehezen tájékozódom.. bármikor amikor beszélni próbálok azt sem tudom hogy mikor melyiket mondjam, amikor az érettségi feladatokat oldom ott is csak nézek nagyokat.. egyszerűen nem értem, és..összezavarodom. Valaki letudná nekem írni egy mondattal az összes igeidőt?
pl:
Mindennap eszek almát. (jelen)
Ettem almát tegnap. (múlt)
Enni fogok almát. (jövő)
Így valahogy..vagy adjatok bármi trükköt, vagy tippet vagy bármit!!! Előre is nagyon köszönöm! :)
2014. jan. 31. 20:06
21/22 anonim válasza:
Nagyon nagyon nagyon szívesen :)
22/22 anonim válasza:
Itt leírja ,hogy mikor melyik igeidőt kell használni-> [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!