Ha sosem tanultam angolul, kb mennyi idő alatt lehet, közepes képességgel - napi 2 óra tanulással - eljutni egy sikeres angol középfokú nyelvvizsgára, esetleg jó ötlet?
Sajnos nem tanultam angolt még és szeretnék majd középfokú nyelvvizsgázni, vettem egy könyvet Oxford Angol Nyelvtan - Coe, Harrison és Paterson elég jónak tűnik... Az elején még nem akarok nyelvtanfolyamra járni, ha már kicsit többet tudok, akkor magántanárhoz járnék heti 1x..
Német nyelvvizsgám van.
Középsuliban igazán jó tanár mellett a nulláról 3,5 év alatt tanítanak meg heti 3 tanórával és otthoni kb még egyszer ennyi házi feladattal.
ha tényleg csak heti 2 órát akarsz rászánni össz-vissz, akkor sztem nem lesz az meg 1 év alatt.
Biztos hogy hülyeség az egy év, középfokra.
Első nyelvként 4 év, kellő intenzitással, és azért egy magántanárra vagy legalább egy nagyon motivált gyakorlópárra igen csak szükséged lesz.
Ha németül már van középfokod, akkor ezt tudnod kellene. Németül mennyi idő alatt tanultál meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!