Milyen regényeket tudtok, amik angolul, középfokú tudással érthetőek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 13:22
1/3 anonim válasza:
Nézd meg az Amazon toplistát a bestsellereknek könnyű a nyelvezete. Itthon is lehet kapni néhányat, de az Amazonról is tudsz rendelni. Kb ugyanannyi, mintha itt vennéd meg :D
2/3 anonim válasza:
fiatal felnőtteknek szóló regényeket
pl nightworld / house of night
nézz körül itt
theaudiobookbay.com
thheebooksbay.com
3/3 anonim válasza:
én azt javaslom hogy olyan könyvet keress ami tükörfordított (kétnyelvű) , egyik oldalt angolul másik oldalt magyarul van a szöveg így nem kell bajlódni a szótárazással, biztos vagyok benne hogy hiába találsz majd középszintnek megfelelő könyvet úgyse fogsz minden egyes szót ismerni, bár sokan mondják hogy ki lehet következtetni a szövegkörnyezetből,de nekem az ilyen könyvek tetszenek.
szeirintem rövid novellákat olvass, én oscar wilde-ot szoktam tükörfordítottan, és ha az interneten le tudom tölteni a hanganyagot akkor felrakom az mp3romra és úgy olvasom és közben hallgatom mert így hatékonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!