Hogy kezdjek el német nyelvet tanulni az alapoktól?
Ez a könyv nagyon jó nekem.Sok szó van benne,témakörök szerint.A végén pedig nyelvtan van.Ha tudod,töltsd le magadnak pdf.-ben.Én ebből is tanulok most.Itthon kezdtem el,egyedül.Plusz még a neten kerestem mondatokat.Úgyhogy azokat is írtam ki magamnak.Ilyen egyszerűbb,rövidebb mondatokat.Ja és egy nagyon jó tanács a szótanuláshoz.Amit úgyis muszáj tanulni,azt nem lehet megúszni. :) Itt olvastam én is egy kérdésnél ezt az ötletet.Az A4-es lapot fordítsd fekvő helyzetbe és oszd fel három oszlopra.Der,Das,Die.Én a das-t tettem középre,mert abból kevesebb szó lesz,mint a másik kettőből.És a szavakat így tanuld.Nekem sokkal jobb,mert jobban megmarad bennem,ha így tanulom és vissza emlékszem,hogy melyik oszlopban volt a szó. :) És nem keverem össze.És itt egy videó,amiben hasznos tanácsok vannak a szótanuláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!