Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy kezdjek el német nyelvet...

Hogy kezdjek el német nyelvet tanulni az alapoktól?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy általános iskolában 8 évig angolt tanultam, Középiskolában szintén angolt tanulok már 3. éve, de én mindig is németet szerettem volna tanulni de nem jött össze akkora létszám hogy legyen értelme németes csoportot indítani. Azért szeretnék megtanulni németül mert Ausztriában szeretnék majd munkát vállalni.
2014. jan. 26. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán vegyél egy kezdő nyelvkönyvet és nézz szét a neten, sok leckét, segédanyagot fogsz találni.
2014. jan. 26. 20:09
 2/3 anonim válasza:
duolingo
2014. jan. 27. 01:24
 3/3 anonim válasza:

[link]

Ez a könyv nagyon jó nekem.Sok szó van benne,témakörök szerint.A végén pedig nyelvtan van.Ha tudod,töltsd le magadnak pdf.-ben.Én ebből is tanulok most.Itthon kezdtem el,egyedül.Plusz még a neten kerestem mondatokat.Úgyhogy azokat is írtam ki magamnak.Ilyen egyszerűbb,rövidebb mondatokat.Ja és egy nagyon jó tanács a szótanuláshoz.Amit úgyis muszáj tanulni,azt nem lehet megúszni. :) Itt olvastam én is egy kérdésnél ezt az ötletet.Az A4-es lapot fordítsd fekvő helyzetbe és oszd fel három oszlopra.Der,Das,Die.Én a das-t tettem középre,mert abból kevesebb szó lesz,mint a másik kettőből.És a szavakat így tanuld.Nekem sokkal jobb,mert jobban megmarad bennem,ha így tanulom és vissza emlékszem,hogy melyik oszlopban volt a szó. :) És nem keverem össze.És itt egy videó,amiben hasznos tanácsok vannak a szótanuláshoz.

http://www.youtube.com/watch?v=NEMJcPyo99E

2014. febr. 11. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!