Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha leteszem a német középfokú...

Ha leteszem a német középfokú vagy emelt szintű nyelvvizsgát nyáron, akkor nem kell bejárnom következő évbe német órára?

Figyelt kérdés
Hallottam valakitől egy ilyet, mennyire valós ez? Középiskolás vagyok, nem tudom, hogy az osztály mennyire számít(10.es vagyok). Hatalmas megkönnyebbülés lenne, ha a következő 2 évben nem kéne bejárnom németre.
2014. jan. 15. 20:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Semennyire. Ahhoz, hogy kiváltasd az órádat, érettségi szükséges, nyelvvizsgáért nem fognak elengedni. Tedd le nyáron a közép/emelt angolt és utána ősszel csinálj egy német előrehozott érettségit. Kevesebb tárgyad marad 12. év végére.
2014. jan. 15. 21:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Bocsánat angol helyett németet akartam írni*
2014. jan. 15. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!