Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha elvégzem el ELTE szlaviszti...

Ha elvégzem el ELTE szlavisztika orosz alapképzését, hol tudok utána orosz, esetleg angol-orosz szakos tolmácsnak vagy fordítónak továbbtanulni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék ezzel a két nyelvvel foglalkozni a jövőben,de sajnos nem találtam olyan oldalt ahol le van írva pontosan milyen nyelveket lehet választani a tolmács fordító mesterképzésen. Az ELTE oldalán például annyi van leírva hogy a képzés nyelve: angol, német, francia. Írnak második idegen nyelvről is, de nem tudom ez mit takar. Előre is köszi a segíteséget, fontos lenne nagyon!

2014. jan. 10. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Az ELTE-n nincsen sajnos orosz tolmács, valóban csak azt a három nyelvet lehet választani, amit felsoroltál, az SZTE-n viszont idén szeptembertől már lehet választani oroszt is, illetve tudtommal a Debreceni Egyetemen is van!

Én is tolmács mesterképzésre készülök jelenleg (csak én angol-olaszra) és valószínűleg az SZTE-t fogom megpróbálni, mivel nekem is ez a problémám, hogy nincs olasz az ELTE-n (egy kicsit furcsállom, hogy nem lehet többféle nyelvből választani, dehát ez van...). Sok sikert a döntéshez és a tanuláshoz! :)

2014. jan. 11. 11:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Neked is sok sikert! :)
2014. jan. 11. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!