Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki februárban ECL angol...

Valaki februárban ECL angol közép nyelvvizsgára Egerben?

Figyelt kérdés
A szóbelihez kellene nekem egy pár, akivel együtt vizsgázunk és akivel addig tudnék gyakorolni mondjuk skype-on. Mivel hogy ott párban vizsgázunk szóbelin és megválaszthatjuk a párunkat. Ha nincs pár, "kisorsolnak" nekünk egyet. Csak ugye alapból könnyebb azok helyzete, akik begyakorolnak együtt mindent a nyelvvizsgára. Ha valaki jön és még nincs párja, írjon már!!!
2014. jan. 10. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet azt külön kérni, hogy a tanár legyen a párod? Csak azért kérdezem, mert úgy érzem, hogy logikátlan az, hogy olyannal legyen párban az ember, aki valójában nem is érti az angolt vagy pont az, hogy jóval jobban érti. A vizsgáztató ugyanis nem fogja kijavítani a mondatait, és akkor lehet gondolkodni a vizsgán, hogy most ő tolt el valamit, vagy te nem értettél meg valamit. Ha esetleg az is érdekelne téged, hogy tanár legyen a párod, akkor én azért rájuk csörögnék, hogy erre mondjanak valamit. Az persze más, ha már próbálkoztál ezzel.
2014. jan. 10. 14:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem lehet tanár a párom, mert ha esetleg páratlan számú vizsgázó is lenne, akkor akinek nem jut pár, az másik kettő vizsgázóval hármasban vizsgázik. És az meg még nagyobb gáz lenne, mert ha mondjuk betesznek egy összeszokott párhoz, akkor meg még ki is hagynak majd nagyrészt a beszélgetésből.
2014. jan. 10. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Valóban ez van a vizsgaszabályzatban a honlapon, én is olvastam. És te felhívtad őket külön? Én a helyedben nem sajnálnám rá a pénzt.
2014. jan. 10. 21:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Még nem. De hétfőn bemegyek személyesen.
2014. jan. 11. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!