2 hét múlva Angol középfokú dexamos szóbelim lesz Debrecenben, tanácsok? Tapasztalatok?
Szia!
Nekem nyáron volt a szóbelim,origóson voltam. Bementem,köszöntem.(2 nő volt bent,az egyik a vizsgáztató volt,a másik pedig csak jegyzetelt.) Nagyon kedves,aranyosak voltak,először magyarul elmondták gyorsan hogy mi hogy lesz. Először be kellett mutatkoznom,hobbijaim elmondani stb. Említettem hogy szeretek olvasni,és utána arról kérdezett hogy szerintem először elolvasni jobb a történetet és utána megnézni filmen vagy fordítva. Aztán mutatott két képet,az egyiket kiválasztottam,arról beszéltem.(a család volt a téma). Végül volt egy szituáció,ahol a vizsgáztatót kellett meggyőzni hogy menjen el az új fitneszterembe. :D
15/L
De nagyon nehéz volt ? :D Most ezt úgy értem, hogy ha esetleg nem jutna eszembe egy szó vagy valami ilyesmi akkor azért leharapják a fejem ?! :D
Meg ez általánok benyomás az egészről .. stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!