Miért nehezítik az ECL nyelvvizsgát? Mit gondoltok rólla?
Én most voltam először, írtam is ki kérdést akkor, hogy másnak is ennyire nehéz volt-e a Hörverstehen. NEkem nagyon pocsék lett, pedig egész jókat szoktam csinálni. Semmit nem értettem, tippelgettem. De valamiért velem voltak az égiek, mert meglett.
Más nyelvből ment ismerős, és fel voltak háborodva, hogy jóval hosszabb levelet kellett írni, mint ami egyébként a szinthez meg van adva. :(
Talán nem arra kéne menni, hogy minél egyszerűbben megszerezzetek egy papírt. Az itthoni nyelvvizsgák közül egyikbe sem kell belehalni, bármelyiket lehet elsőre teljesíteni.
Aki meg azt sem tudja leírni magyarul, hogy RÓLA, nem tudom minek akar rögtön más nyelvet is tudni.
hát én biztosan nem arra mentem, hogy minél egyszerűbben meglegyen...
Még gimnáziumba járok, 11.-be, nem jártam magántanárhoz, nem vagyok faktos németből, nem nyelvi osztályba járok, egyszerűen készültünk a nyelvvizsgára a suliban, és minden tesztem 80% fölött volt, gondoltam, nincs vesztenivalóm, csak a pénz (de a szüleim azt mondták, rpóbáljam meg).
Soha nem volt 90% alatti hallásértésem, a vizsgán viszont kb 10 szót értettem az egészből. Az írásbelim 94%-os lett (92 ill 96), a szóbelim magnós része 70, a beszélgetés 96. szóval hadd gondoljam azt, hogy de, a feladat nehezebb volt, mint máskor.
Egyébként mi az osztályból öten próbálkoztunk, mindenkié megvan, hasonló eredményekkel, mint az enyém, a Hörverstehen jó 20-25%-kal kevesebb, mint az összes többi rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!