Támop nyelvtanfolyam állami finanszírozású képzés mellett?
Figyelt kérdés
Már egy éve próbálok ilyen tanfolyamra bejutni, most sikerült jelentkeznem. Felsőoktatásban tanulok, de időközben átsoroltak költségtérítésesről állami finanszírozású képzésre. Ez teljesen kiment a fejemből, és most a nyelviskola által kiküldött jelentkezési lapot olvasva döbbentem rá hogy én már nem is vagyok jogosult. "Büntetőjogi felelősségem tudatában" kell nyilatkoznom, hogy nem vagyok állami finanszírott képzésen. Viszont a nyelvtanfolyam meg nagyon kéne, levelezős képzésen vagyok és itt nincs nyelvoktatás. Tehát a kérdésem az, hogy ha mégis részt vennék a tanfolyamon, azzal milyen milyen büntetőjogi tényállás valósul meg? Egyáltalán ellenőrzik ezt valahogy?#TÁMOP #tudásodajövőd
2014. jan. 8. 13:23
1/1 webnyelv válasza:
Amikor jelentkeztél a tanfolyamra, akkor még költségtérítéses voltál? Amikor aláírtad a jelentkezésed a nyelvtanfolyamra. Ha átsoroltak, akkor ez időközben változott meg, ami nem biztos, hogy érinti a tanfolyamot. Ha papíron tudod igazolni, hogy akkor nem voltál államilag finanszírozott képzésben, amikor a nyelvtanfolyam feltételeit aláírtad, akkor elvileg rendben lenne. De nem árt utánaolvasni a feltételeknek, hátha írnak benne arról, hogy mi van, ha időközben kerül államilag finanszírozott képzésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!