Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Támop nyelvtanfolyam állami...

Támop nyelvtanfolyam állami finanszírozású képzés mellett?

Figyelt kérdés
Már egy éve próbálok ilyen tanfolyamra bejutni, most sikerült jelentkeznem. Felsőoktatásban tanulok, de időközben átsoroltak költségtérítésesről állami finanszírozású képzésre. Ez teljesen kiment a fejemből, és most a nyelviskola által kiküldött jelentkezési lapot olvasva döbbentem rá hogy én már nem is vagyok jogosult. "Büntetőjogi felelősségem tudatában" kell nyilatkoznom, hogy nem vagyok állami finanszírott képzésen. Viszont a nyelvtanfolyam meg nagyon kéne, levelezős képzésen vagyok és itt nincs nyelvoktatás. Tehát a kérdésem az, hogy ha mégis részt vennék a tanfolyamon, azzal milyen milyen büntetőjogi tényállás valósul meg? Egyáltalán ellenőrzik ezt valahogy?

#TÁMOP #tudásodajövőd
2014. jan. 8. 13:23
 1/1 webnyelv ***** válasza:
Amikor jelentkeztél a tanfolyamra, akkor még költségtérítéses voltál? Amikor aláírtad a jelentkezésed a nyelvtanfolyamra. Ha átsoroltak, akkor ez időközben változott meg, ami nem biztos, hogy érinti a tanfolyamot. Ha papíron tudod igazolni, hogy akkor nem voltál államilag finanszírozott képzésben, amikor a nyelvtanfolyam feltételeit aláírtad, akkor elvileg rendben lenne. De nem árt utánaolvasni a feltételeknek, hátha írnak benne arról, hogy mi van, ha időközben kerül államilag finanszírozott képzésbe.
2014. jan. 18. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!