TÁMOP nyelvtanfolyam? Jártál vagy jársz ilyenre? Lenne pár kérdésem.
Valaki járt vagy járt ilyen államilag támogatott nyelvtanfolyamra?
Mik a tapasztalataid róla, szereted?
Én jövőhéttől kezdek egy angol tanfolyamot, de olyan furán érzem magam, mert majdnem hogy én vagyok a legfiatalabb 22 évesen :(
Nagyin megköszönném, ha megmutatnád a tanúsítványodat is esetleg, ha már végeztél a képzéssel :) kíváncsi vagyok milyen papírt kapnak róla akik elvégezték.
Én járok, de sajnos csak kezdő indult. Nagyon jó az oktatás, viszont csak egy 90 órás bizonyítványt ad. Minden órán aláírás van és fotózás, hogy ott vagy, 20 %-ot lehet hiányozni, vagy kifizeted, amikor nem voltál. Alapnak jó, de még tovább kell tanulni alapfokhoz.
A mentor dísznek van, én még az enyémet nem láttam, most tartunk a fél tanfolyamnál.
Én is kezdő angolra megyek.Én nem akarok nyelvvizsgázni vagy ilyesmi, csak sajnos munkanélküli vagyok, munkaügyi szakma tanfolyamra nem fértem be sajnos és gondoltam indulok egy ilyenen, legalább addig se otthon ülök, és lesz egy újabb némi "papírom". Persze tudom, kitörölhetem vele, de hátrányom nincs belőle ha elvégzem. Egyébként angolt sosem tanultam, németes voltam a sulis években.
A tankönyv az hogy van, ők adják és vissza kell adni vagy meg lehet tartani esetleg meg kell venni tőlük?
Igaz hogy általános iskolás korom óta németet tanultam, de nem sajátítottam el olyan szinten hogy tanuljam tovább.
Külföldre meg nem szándékozom menni, párommal itt települtünk le :P
Én most kezdtem, majd meglátjuk milyen lesz. :)
Én is fiatalnak érzem magam ott, de hát mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!