Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » TÁMOP nyelvtanfolyam? Jártál...

TÁMOP nyelvtanfolyam? Jártál vagy jársz ilyenre? Lenne pár kérdésem.

Figyelt kérdés

Valaki járt vagy járt ilyen államilag támogatott nyelvtanfolyamra?

Mik a tapasztalataid róla, szereted?

Én jövőhéttől kezdek egy angol tanfolyamot, de olyan furán érzem magam, mert majdnem hogy én vagyok a legfiatalabb 22 évesen :(

Nagyin megköszönném, ha megmutatnád a tanúsítványodat is esetleg, ha már végeztél a képzéssel :) kíváncsi vagyok milyen papírt kapnak róla akik elvégezték.

2013. nov. 14. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Én járok, de sajnos csak kezdő indult. Nagyon jó az oktatás, viszont csak egy 90 órás bizonyítványt ad. Minden órán aláírás van és fotózás, hogy ott vagy, 20 %-ot lehet hiányozni, vagy kifizeted, amikor nem voltál. Alapnak jó, de még tovább kell tanulni alapfokhoz.

A mentor dísznek van, én még az enyémet nem láttam, most tartunk a fél tanfolyamnál.

2013. nov. 14. 11:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Én is kezdő angolra megyek.Én nem akarok nyelvvizsgázni vagy ilyesmi, csak sajnos munkanélküli vagyok, munkaügyi szakma tanfolyamra nem fértem be sajnos és gondoltam indulok egy ilyenen, legalább addig se otthon ülök, és lesz egy újabb némi "papírom". Persze tudom, kitörölhetem vele, de hátrányom nincs belőle ha elvégzem. Egyébként angolt sosem tanultam, németes voltam a sulis években.

A tankönyv az hogy van, ők adják és vissza kell adni vagy meg lehet tartani esetleg meg kell venni tőlük?

2013. nov. 14. 11:28
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
miért nem a németet folytattad? most mennél ausztriába,németországba valami szolid munkára.angollal semmit sem érsz
2013. nov. 14. 11:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Igaz hogy általános iskolás korom óta németet tanultam, de nem sajátítottam el olyan szinten hogy tanuljam tovább.

Külföldre meg nem szándékozom menni, párommal itt települtünk le :P

2013. nov. 14. 11:50
 5/8 anonim ***** válasza:
A végén egy tanusítványt kapsz,h elvégezted az adott tanfolyamot. Ez egy egyszerű A4-es nyomtatott oldal arról,h részt vettél, és sikeresen befejezted. A tankönyvet vagy visszaadod a végén, vagy ki kell fizetned.
2013. nov. 14. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
én egyetem mellett csináltam egyet, mivel önköltséges képzésen vagyok, így én is ki tudtam használni a kedvezményeket. 20 éves vagyok, nem sok velem egykorú volt a tanfolyamon, én spanyol nyelvet tanultam. beszélek németül és angolul felsőfokon, így jó volt szinte ingyen nekiállni egy új nyelvnek, de a legtöbben munkanélküliről jöttek, vagy dolgozó anyukák voltak, szóval olyanok akik nem nagyon szoktak hozzá a tanuláshoz, így a tempó is igencsak siralmas volt számomra, és a lassabbnál is lassabb, így sok haszna nem volt. ennyi idő alatt itthon eljutottam volna egy magasabb szintre mint ott
2013. nov. 14. 15:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Én most kezdtem, majd meglátjuk milyen lesz. :)

Én is fiatalnak érzem magam ott, de hát mindegy.

2013. nov. 27. 02:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja és mi kaptunk könyvet és nem is kell visszaadni. Benne volt az árban.
2013. nov. 27. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!