Aki decemberben volt ECL nyelvvizsgán megkapta már az eredményt?
Figyelt kérdés
Ha jól számoltam már tegnap lejárt a 30napos javítási határidő.
Ha gondoljátok azt is mondhatjátok melyik nyelvvizsgaközpontban vizsgáztatok.
2014. jan. 6. 19:10
11/23 anonim válasza:
még én sem kaptam,de remélem akkor a hét vége felé kiderül...féltem tőle,hogy a karácsony-újév kicsit bezavar.. reméljük a legjobbakat :D
12/23 anonim válasza:
Sziasztok! Én is kíváncsian várom az eredményt. Már nagyon türelmetlen vagyok, aggódom... :(
13/23 anonim válasza:
Igen, írtam nekik, és visszaírtak, hogy az ünnepek miatt csúsznak. Ha meglesz a javítás, közlik, hétvégéig biztosan.
14/23 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik a vizsgaközpontok elég tágan értelmezik a szabályzatot.
Itt azt írja hogy 30nap múlva lesznek eredmények.(nem munkanapot írnak)
Megkérdeztem vizsgaközpontot is de választ nem kaptam.
2014. jan. 8. 07:33
15/23 anonim válasza:
fent van az eredmény, ismerőseim közzül snekinek nem sikerült, nekem sem, ráadásul nagyon alacsonyak lettek a %-ok
19/23 anonim válasza:
70% ;) örülök neki nagyon.nem gondoltam volna hogy ma már fent lesz mert azt írták a hét második felében ,egyszer csak haverom felhívott hogy fent vannak az eredmények
20/23 anonim válasza:
hát, én először próbálkoztam, német B2, és az írásbeli 92, a szóbeli 88%. Ennél azért gyengébbnek éreztem. Viszont tőlünk mindenkinek meglett, tízen mentünk az osztályból, mindenki elsőre, és mindenkinek hasonló eredményei vannak (raádásul suliban készültünk csak fel)
Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!