Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Aki decemberben volt ECL...

Aki decemberben volt ECL nyelvvizsgán megkapta már az eredményt?

Figyelt kérdés

Ha jól számoltam már tegnap lejárt a 30napos javítási határidő.

Ha gondoljátok azt is mondhatjátok melyik nyelvvizsgaközpontban vizsgáztatok.

2014. jan. 6. 19:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Még én sem kaptam meg, ideje lenne.

Miskolcon, a Saturnus nyelviskolától vizsgáztam.

2014. jan. 6. 19:15
 2/23 anonim válasza:

Még én sem kaptam meg,de szerintem ma fogják kirakni, vagyis remélem...Az írásbelitől kell számolni a 30 napot(nekem nem egy napon volt a szóbeli és írásbeli)

Szolnokon vizsgáztam a Kereskedelmiben

2014. jan. 7. 14:31
 3/23 anonim válasza:
(utolsó vagyok)Mostanában ahogy nézegetem az oldalt elég sokszor írja ki hogy HTTP Error 503. The service is unavailable. Szóval lehet valami gond van a szerverrel és nem tudják feltölteni de remélem tévedek mert akkor nem lehet tudni mikor rakják fel
2014. jan. 7. 14:55
 4/23 anonim ***** válasza:
Vagy megérdeklőditek telefoneon
2014. jan. 7. 15:52
 5/23 anonim válasza:
100%

Állítólag telefonon nem adnak ki előzetesen eredményt.És am most néztem utána és a 30 nap az munkanapot jelent.Ezt írták a Facebook ECL Elte oldalon:

Tisztelt Vizsgázóink,

A decemberi vizsgák eredményei vélhetően a hét második felében kerülnek feltöltésre.

Üdvözlettel,

ELTE BTK ECL Vizsgatitkárság

2014. jan. 7. 16:06
 6/23 anonim ***** válasza:
Én is Szolnokon vizsgáztam, már nagyon izgatott vagyok az eredmények miatt.
2014. jan. 7. 18:50
 7/23 anonim ***** válasza:

Köszi a választ jó tudni! hogy érzitek hogy sikerült? szerintem ez első része az írásbelinek elég nehéz volt, legalábbis számomra...

Hányszor voltatok már?

2014. jan. 7. 18:53
 8/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a második szöveg meg a második writing nehéz volt, a többi aránylag egyszerű.

Attól tartok hogy nem lesznek meg a kellő százalékok, és lehet újra próbálkozni.

2014. jan. 7. 19:32
 9/23 anonim ***** válasza:
Egyébként, szóbelin a vizsgáztató mi alapján választja ki a témakört, amiről beszélni kell?
2014. jan. 7. 19:45
 10/23 anonim válasza:
Nekem szerintem jó lesz én úgy érzem sikerült a nagyrésze de nem akarom elszólni magam...Most vagyok elsőnek és lehetőleg le is akarom tudni a középfokút.Az érettségim 93% lett szóval reménykedek hogy jó lesz ez is ahhoz hogy átmenjek.Én a reading feladatokon gondolkodtam sokat de egy kis gondolkodással meg tudtam oldani.A listening az idegesítő volt főleg a második hogy alig bírt beszélni benne a csaj...az elsőben meg a téma volt nekem nem tetsző de attól még meg tudtam oldani
2014. jan. 7. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!