Casd was kérdése:
ECL nyelvvizsgán csak a fele sikerült, mennyi időm van felkészülni a másik részére és újrapróbálni? 1év? Fél? Vagy mennyi?
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 20:56
1/12 anonim válasza:
Szóbeli és írásbeli sem fog elévülni, annyi időd van felkészülni amennyit csak szeretnél.
2/12 anonim válasza:
Nincs megszabva!
Már a következőre is jelentkezhetsz, ha fel tudsz készülni és úgy érzed menni fog. Célszerű nem sokáig húzni, mert most még benne vagy a vizsgázásban, pláne ha csak 1-2 százalékon múlt. Hajrá!
Melyik rész nem sikerült?
3/12 anonim válasza:
Bocsi az off miatt, de december elején voltál, és tudod már az eredményedet? Mert én meg tűkön ülök napok óta :/
Amúgy jól mondják előttem, nem évül el vagy ilyesmi :)
4/12 anonim válasza:
Áááá én is már kíváncsi vagyok az eredményemre... szerintem 2 napon belül megérkezik...
5/12 anonim válasza:
Nagyon remélem, ma van a 30. nap :D
6/12 anonim válasza:
a Facebook ECL Elte oldalon:
Tisztelt Vizsgázóink,
A decemberi vizsgák eredményei vélhetően a hét második felében kerülnek feltöltésre.
Üdvözlettel,
ELTE BTK ECL Vizsgatitkárság ha facebook-on beírjátok, láthatjátok ti is)
7/12 anonim válasza:
hát ze sem lett meg... nagyon kevés %, én csak írásbelin voltam, rmeénykedtem azért, a környezetemben senkinek nem sikerült, ez olyan fura, mert a tesztfeladatok mind 70/80 % osak lettek mindig...
9/12 anonim válasza:
3as vagyok, nekem is sikerült :) előző, akinek nem sikerült, sajnálom, fellebbezés esetleg? amúgy szerintem ha újra mész, akkor ne ecl-re, én tök sok rosszat hallottam róla, azért is voltam pánikban miatta.
10/12 anonim válasza:
köszi a választ, fellebezés nemhiszem hogy összejönne. Mit ajánlatok melyiket próbáljam meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!