Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha három éve tanulok angolt,...

Ha három éve tanulok angolt, és 16 éves koromra le akarom tenni a középfokú nyelvizsgát, mikor kezdjek el tanulni?

Figyelt kérdés

Most vagyok 14/L

És most még elég ha azt tanulom meg rendesen amit az iskolában veszünk,és csak jövőre járok magántanárhoz?

2009. nov. 29. 18:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a választ mindenkinek.

A másodiknak üzenem hogy: A heti óraszám az 5, és elég jó vagyok.Eddig 10 5ösöm van angolból és egy szódoga 4sem.Könyveket olvasok angolul a haladási tempó sztem közepes.Se túl gyors se túl lassú.A csoportban pedig 5-3ig vannak.

Én nem tudom hogy korai e de jobb mint éretségi időben még nyelvizsgára is tanulni.És ha letettem nem kötelező órákra járnom,szóval egy csomó energiát,és időt spórolok magamnak.

De akkor most szerintetek elég ha jövőre járok külön angolra vagy nem?

2009. dec. 1. 19:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha magad önállóan tanulsz, az írásbelire internet és könyvek segítségével tudsz készülni, szavakat is tudsz tanulni, a tanár főleg ahhoz kell, hogy a leveleidet kijavítsa és társalogjon. Tehát önálló tanulás mellett elég jövőre.

második

2009. dec. 2. 08:36
 13/15 A kérdező kommentje:
:) Köszi
2009. dec. 2. 15:58
 14/15 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy attól, hogy van nyelvvizsgád, még be kell járnod. Nekem legalábbis kellett, amíg le nem tettem az osztályozóvizsgát, és nem érettségiztem. (és ez idén volt, nem 20 éve:D)
2009. dec. 2. 18:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Minél hamarabb kezded annál jobb!

Nekem azt ajánlották, hogy ha filmeket nézek, akkor angol felirattal angol szinkronnal, cikkeket angolul olvasni + könnyed angol könyveket olvasgatni!

Am. az MMORPG-s csávón jót nevettem!

És igen, én is nagyon sokat tanultam videójátékokból, inkább TPS-ekből! :D

MAFIA2, Need for Speed stbstb.

2010. szept. 4. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!