Segítene valaki a nyelvtanulásban?
Figyelt kérdés
Angol tanárt keresek Pest megyében, főleg Érd környékén. ha tudnál nekem segíteni, vagy ismersz olyat aki tudna korrepetálni (nem csillagászati áron) akkor nagyon szépen kérlek írj! (A részleteket levélben megbeszéljük)2014. jan. 2. 02:43
1/3 anonim válasza:
ha nyelvtan-problemaid vannak, akkor nezz korul az 5perc angol weboldalan, vagy keress itt [link] (nagyon sok es kimerito lehetoseg van :)
ha gyakorolni szeretnel, akkor inkabb forumokat keress, ahol beszelgetni tudsz mas, csak angolul beszelokkel.
2/3 anonim válasza:
Elso vagyok, elfelejtettem irni, hogy messze vagyok toled, ezert nem tudom felajanlani, hogy segitek korrepetalni.
3/3 anonim válasza:
Én online segíthetek:) hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!