TÁMOP-ba volt már vkinek tapasztalata, nyelvtanulásban?
Persze, hogy le!!!!
A végén kaptunk egy tanúsítványt (oklevelet), hogy elvégeztük.
A vizsga szóbeli és írásbeli részből áll, az írásbeli tesztes.
Egyébként 4 leckét vettünk végig, azért senki ne várja, hogy középfokúra felkészítik, de azért egy jó alapot ad.
Én most ugyanilyen Támoposra járok, csak ez 800 órás, és középfokra készít fel.
A 60 órás tanfolyamra mit mondtak?
Én 88 órásra járok, KER2 (vmi ilyesmi a rövidítés). Oklevélen kívül adnak-e mást? Segítenek felkészülni esetleg egy alapfokú nyelvvizsgára, vagy ez még kevés ahhoz? (van már alap tudás). Nem kezdőként indult.
Az ismerősöm ilyen 760 órás TÁMOP-osra járt a Katedrába. Most volt nem rég nyelvvizsgán harmadszorra, de nem jött össze neki megint. Egy másik ismerősöm pedig szintén ilyenre jár jelenleg is. Ő sincs elragadtatva, de azt mondja, hogy tanárfüggő a dolog. Őket 3 tanár tanítja, van amelyik jobb, van amelyik nem.
Én is jelentkeztem a 90 órásra, ami szeptember, október környékén indul középfokú. Be van igérve, hogy jó tanárt kapunk, aki nem lébecolja el a dolgokat, szóval tanulni fogunk. Kérdezzetek rá a tanárra, hogy mi a vélemény róla és tényleg csak úgy jelentkezzetek.
Utolsó katedrába melyik város? Én 456 órás.
Most ez a második hetem. A tanárok nagyon jók, Novemberben szóbeli meg írásbeli. (alapfokú nyevvizsga) nai 4 óra, Hétfőtől Péntekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!