Milyen online angol nyelvű rádiókat ismertek, ami segíthet a nyelvtanulásban?
Attól függ melyik angolt akarod gyakorolni a Brit angolt vagy az amerikait.
Windows media player-ön rengeteg külföldi adót találsz ilyet is olyat is. Válaszd ki a neked legjobban érthető, vagy legszimpatikusabbat.
Én amikor kimentem Londonba dolgozni x évvel ezelőtt, egy kisbabára kellett gondoznom. Nem beszéltem a nyelvet még alapfokon sem és egész nap egyedül voltam a babával, tehát nem volt lehetőségem beszélgetni. Én egész nap TV-t néztem és mellette tanultam a nyelvtant könyvből. 3 hónap alatt megtanultam annyira a nyelvet, hogy merjek beszélni.
Nagy Britannián belül is nagyon eltérő az emberek akcentusa. Másképp beszél egy angol, egy ír vagy egy skót, de ha köztük élsz hamar megszokod.
A BBC prime szerintem egy jó tv csatorna, változatos műsorokkal, de ha ragaszkodsz a rádióhoz akkor pl BBC rádióból több is van a WMP-n.
köszönöm válaszod!:)
sajnos külföldi csatornánk nincs, legalábbis nem tudok róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!